Incep prin a vă spune că Dragon Age Inquisition este o mare scuză pentru Dragon Age II. De ce spun asta?

Dragon Age II nu a fost cel mai bun proiect a celor de la Bioware, acesta având o lume foarte mică și restricționată cu o acțiune mult prea repetitivă.

Dragon Age Inquisition este mare. Chiar foarte mare. Pot spune că este cea mai mare creație de la Bioware. Nu o să vă vină să credeți cât de diversificat este acest univers fantastic, este pur și simplu mindblowing.

Zona Hissing Wastes.

Zona Hissing Wastes.

Dragon Age Inquisition este al treilea joc developat de Bioware din seria Dragon Age si publicat de Electronic Arts. Protagonistul jocul, adică tu, poate fii creat din patru tipuri de rase(Humas, Elves, Dwarfs și nou în joc Qunari). Mecanica de personalizare a caracterului tau este foarte avansată, aș putea sa compar cu Sims 4, fiind unul din cele mai  apreciate aspecte ale jocurilor RPG.dragon-age-inquisition-character-creation

Pe langă cele patru rase ai de ales trei clase, Warrior, Rogue și Mage, fiecare având alte trei specializări diferite.

classes     Universul jocului este foarte mare și divers, așa cum spuneam mai devreme, având numeroase peisaje care te lasă cu gura căscată. Bioware a adoptat conceptul de open world, încurajând explorarea și rezolvarea a mai probleme(personale sau mai puțin personale) a diferitelor personaje pe care le intalnești in acesta lume fantastica.

image_39843_fit_940

Cassandra, Solas și Varric.

Pe parcurs ce avansezi în povestea jocului vei avea ocazia să recrutezi anumite personaje care vor deveni prietenii tăi. Sunt nouă personaje pe care le poți recruta, fiecare având diferite concepții și idealuri. Există posibilitatea si de a incepe o relație romantică cu unele personaje(nu toate).

Pentru a fii mai usor sa-ti faci singuri alegerile jocurilor anterioare, fără a mai fii nevoit sa le joci din nou, Bioware au lansat un proiect nou numit Dragon Age Keep. Este gratuit pentru toată lumea si ai nevoie doar de un cont pe Origin pentru a putea fii accesat. Aici poti sa-ti refaci tot firul poveștii cu cele mai importante alegeri facute ce ar putea influența povestea din Inquisition. Recomand tuturor care vor sa inceapa jocul sa treaca odata prin Dragon Age Keep.

Dragon Age Inqusition este valabil pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 și PS4.

Cerințele minime pentru a putea fii rulat pe PC:

  • OS: Windows 7 or 8.1 64-bit
  • CPU: AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
  • System RAM: 8 GB
  • Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
  • Graphics Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 26 GB
  • DirectX 11

Aș putea să mai scriu foarte multe despre acest joc minunat dar vă las pe voi sa-l explorati deoarece este intradevăr o capodopera.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s